www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Napájecí zdroje splňující SIL 3

Společnost Pepperl+Fuchs rozšířila své portfolio produktů o čtyři nové jednotky pro napájení vysílačů splňující požadavky integrity bezpečnosti až do úrovně SIL 3.

Napájecí zdroje splňující SIL 3
Každý z napájecích zdrojů K- a H-systémů od společnosti Pepperl+Fuchs byl rozšířen o dva přídavné sloty, které byly navrženy pro bezpečné aplikace podlehající úrovni SIL 3 dle normy EN61508. Výhodou těchto napájecích zdrojů je potřeba pouze jednoho vysílače ke konstrukci signálových obvodů podlehajících zabezpeční úrovně SIL 3. Dříve bylo zapotřebí dvou oddělených vstupů, které musely být neustále monitorovány. Pomocí jednoduchého výstupu a červené LED diody jsou signalizovány interní diagnostické funkce. Další výhodou nových modulů je možnost využití předepsaných testovacích intervalů v aplikacích SIL 2.

Nové jednokanálové napájecí zdroje KCD2-STC-Ex1.ES a KFD2-STC4-Ex1.ES jsou pouze 12.5 a 20 mm široké, nabízí aktivní a pasivní výstupní signál 4-20 mA a řídící signál 1-5 V. Nové napájecí zdroje lze připojit do K-systému, který umí obhospodařit okolo 150 různých jiskrově bezpečných bariér a převodníků pro úpravu signálu. Napájecí zdroje jsou určeny pro montáž na 35 mm DIN lištu a díky jednoduchému signálovému výstupu poskytují informace o interní diagnostice.

Napájecí zdroje HiC2025ES and HiD2025ES byly navrženy pro H-systémy, u kterých jsou zdroje připevněny na obvodovou desku. Napájecí zdroje mají šířku 12.5 a 18 mm a jsou kompatibilní s již existujícími zakončovacími deskami.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP