www.modernitovarna.com
JUMO

Nový termostat s ochranou proti zamrznutí : frostTHERM-ATs

Vysoká úroveň ochrany, nejnovější komunikační technologie a také funkce sledování zamrznutí na nejrůznějších površích, to vše jsou vlasnosti zcela nového termostatu frostTHERM-ATs od společnosti JUMO. Zařízení umí monitorovat teplotu proudícího vzduchu ve ventilačních systémech typu voda-vzduch a systémech vzduchotechniky, čímž lze předejít případnému poškození způsobeného mrazem.

Nový termostat s ochranou proti zamrznutí : frostTHERM-ATs
Termostat lze volitelně montovat buď na zeď, nebo trubku. Přídavná verze umožňuje montáž na DIN lištu. Přístupová technologie ´Push-In(R)´ společnosti JUMO usnadňuje připojení elektrické kabeláže. Vodiče se jednoduše vloží do svorkovnice a upevní se pomocí svorky.

Pro upevnění vodičů není zapotřebí žádné nářadí ani svíracích objímek, kabeláž je velice stabilně upevěna. Díky této metodě upevnění vodičů se oproti současným šroubovacím metodám velice sníží čas a náklady spojené s montáží termostatu.

Přístupová technologie ´Push-In(R)´ dovoluje přímé připojení zátěže 16A na 230V AC. Díky této technologii se pak dále ušetří na přídavné svorkovnici, která musí vydržet takovou zátěž.

Existují dvě funkční verze termostatu frostTHERM : Verze ´safety temperature monitor´ má autoamtický reset, zatímco u verze ´safety temeperature limiter´ je nutné provést reset manuálně.

Dostupné varianty termostatu frostTHERM-ATs společnosti JUMO : trubky senzoru s délkami 3000mm, 6000mm a 12000mm. Varianta senzoru s trubkou o délce 12000mm umožňuje ochranu velkých částí ventilačních ploch za pomoci pouze jednoho termostatu.

Díky vysoké úrovni krytí IP65 lze zařízení použít do venkovních prostor. Přístupová technologie ´Push-In(R)´ je patentovanou technologií společnosti Weidmuller Interface GmbH & Co. KG, Detmold.

Pro více informací navštivte prosím webové stránky www-jumo.net

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP