www.modernitovarna.com
LENZE

Regulátor polohy a pohybu Lenze 3200 C s rozhraním EtherCAT pro řízení servosystémů ECS

Osvědčený servosystém ECS od společnosti Lenze nyní dokáže komunikovat také prostřednictvím rozhraní EtherCAT, jež umožňuje plnit úlohy, které vyžadují přesnou synchronizaci pohybů. Pomocí ECS v kombinaci s regulátorem polohy a pohybu L-force Controller 3200 C je tak možné efektivně a cenově úsporně realizovat úlohy řízení pohybu s nejvyššími požadavky z hlediska počtu řízených os i požadované přesnosti.

Regulátor polohy a pohybu Lenze 3200 C s rozhraním EtherCAT pro řízení servosystémů ECS
Servosystém ECS umožňuje realizovat kompaktní servopohony s velmi dobrou dynamikou, která je nutná pro úlohy s velkými požadavky na přesnou regulaci polohy a rychlosti. Je určen speciálně pro úlohy s několika osami s centralizovanou architekturou řídicího systému. Všestranný systém umožňuje uživateli, aby si vybral z široké nabídky servomotorů a napájecích modulů, které lze vzájemně propojit do jednoho celku. Systém ECS je zvláště vhodný pro vysoce dynamické motory řady MCS od firmy Lenze, ale může vytvářet efektivní kombinaci také s jinými synchronními a asynchronními motory.

Regulátor L-force Controller 3200 C je určen pro montáž do rozváděče. Je vybaven energeticky úsporným procesorem Intel Atom®. Vnitřní sběrnice propojovací desky s rychlostí přenosu dat 48 Mb/s umožňuje připojit vstupní a výstupní jednotky systému I/O 1000 přímo na boční stranu regulátoru. Pro nejpřísnější požadavky z hlediska rychlosti a synchronizace má systém krátkou dobu cyklu, minimální časový rozptyl (jitter) a možnost použít časovou značku.

„Kombinace regulátoru Controller 3200 C a servosystému ECS je optimální řešení pro úlohy s velkým rozsahem pohybu,“ vysvětluje Sören Mirbach z oddělení Control Technology Product Management společnosti Lenze. „Integrace ECS do řídicího a komunikačního prostředí EtherCAT doplňuje naši nabídku pro realizaci řídicích systémů polohy a pohybu s centralizovanou architekturou.“

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP