www.modernitovarna.com
FAULHABER GROUP

Univerzální kombinace: regulátory rychlosti typu SC 5004 a SC 5008

Společnost FAULHABER doplnila svůj sortiment regulátorů rychlosti o dva nové typy: SC 5004 a SC 5008. Parametry PI regulátoru lze nastavovat softwarově – nejsou tedy třeba žádné DIP-přepínače ani nastavovací trimry – a jedním regulátorem lze obsluhovat stejnosměrné kartáčové motory stejně jako elektronicky komutované motory, včetně verzí s integrovanými Hallovými snímači. V závislosti na provozním režimu lze řídit otáčky v rozsahu 50 až 60 000 min-1.

Univerzální kombinace: regulátory rychlosti typu SC 5004 a SC 5008
Uživatel si může volně přizpůsobit vlastnosti regulátoru tak, aby vyhovovaly jeho potřebám. Nejnovější verze 4.5 dobře známého softwaru „Motion Manager“ od společnosti FAULHABER umožňuje programovat specifické úlohy pomocí velmi snadno ovladatelných, přehledných nástrojů. Limity výkonu, parametry regulace, zadané hodnoty rychlosti, rozlišení snímače a žádané hodnoty regulátoru mohou být všechny konfigurovány prostřednictvím signálu PWM, s proměnným nastavením maximální rychlosti a režimu provozu stejnosměrných kartáčových nebo elektronicky komutovaných pohonů se snímači nebo bez nich.

Pro úlohy, kde není třeba žádné specifické nastavení, lze využít předem naprogramované regulátory. Verze „plug and play“ nevyžaduje žádný programovací adaptér ani Motion Manager. Nové regulátory jsou dostupné v zakryté verzi i jako zásuvné desky. Navíc mají velmi kompaktní tvar a mohou být použity v mnoha úlohách bez nutnosti instalovat k nim obsáhlé kabelové rozvody.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP