www.modernitovarna.com
EMCO GmbH

Soustruh EMCO VERTICAL VT 250 ve dvou nových verzích : Vertikální soustruh s integrovanou automatizací evropské kvality

Společnost EMCO představuje nejnovější verze vertikálního soustruhu EMCO Vertical VT 250 s poháněnými nástroji, osou Y a přímým pohonem vřetena. Tímto společnost EMCO, ve spolupráci s EMCO Magdeburg, rozšiřuje produktovou řadu o další dvě verze soustruhu VT 250. Verze VT 250 M (ISM) má poháněné nástroje a přímý pohon vřetena a verze VT 250 MY (ISM) navíc obsahuje osu Y. Díky použití přímého pohonu vřetena na místo řemenového pohonu lze dosáhnout výkonu pohonu až 29kW. Soustruh VT 250 MY s osou Y nabízí pohyb 180 (+/- 90) mm a obstojí při porovnání s jakýmkoli jiným soustruhem – nejen v ceně.

Soustruh EMCO VERTICAL VT 250 ve dvou nových verzích : Vertikální soustruh s integrovanou automatizací evropské kvality
Soustruh VT 250 je vybaven vlastním odolným integrovaným zaváděcím systémem. Tento stroj je chrakteristický svými vynikajícími vlastnostmi a to zéjména vysokou produktivitou, vysokou opakovatelnou přesností a velice dobrou provozuschopností. Soustruh má integrovaný pick-up systém a samozaváděcí systém obráběných částí s průměrem až do 200 mm, což velice šetří čas a dodatečné náklady spojené s obsluhou a programováním plně automatizovaného stroje. Není dále nutné vyrovnávat obráběné součásti a upravovat nastavení stroje, což způsobuje odstávku stroje a ušlý zisk. Sosutruh VT 250 je také standardně dodáván s posuvným pásem na který lze umístit až 24 obráběných součástí. Posuvný pás přemisťuje obráběné součásti do vyzvedávací pozice. Vertikální vřeteno s vysokým výkonem provádí operace otáčení, vrtání a obrábění velice snadno. Pevná struktura stroje zajišťuje splnění veškerých požadavků, kladených na soustruhy, které mají pracovat v sériové výrobě. Tento soustruh je určen pro použití v lehkých i těžkých podmínkách. Stroj je vybaven speciálně upravenou kladkou a je tedy vhodný pro soustružení a obrábění jak malých tak větších a těžších dílů. Robustní vodící lišty a zakončovací patky garantují vynikající stabilitu i při větších objemech obráběných dílů.

Do soustruhu může být namontována 12-ti polohová hlava VDI40. Základní verze soustruhu obsahuje chladicí zařízení a posuvný pás, který zajišťuje optimální výměnu obráběných dílů.

Nový soustruh VT-250 je také vybaven kvalitním řídícím systémem. Nový řídící systém Sinumerik 828D od společnosti Siemens je extrémě jednoduchý na ovládání a konfiguraci. Rozhraní ShopTurn usnadňuje obsluhu soustruhu a programování..

Soustruh EMCO VERTICAL VT 250 je kompaktní, výkonný stroj, vyvinutý a vyrobený s důrazem kladeným na design a cenu. Je vaší vstupenkou do vertikálního obrábění za velice atraktivní ceny!

Verze soustruhu EMCO Vertical VT 250

EMCO Vertical VT 250 – Základní soustruh bez poháněných nástrojů s řemenovým pohonem hlavního vřetena

EMCO Vertical VT 250 – Základní soustruh s poháněnými nástroji a řemenovým pohonem hlavního vřetena

EMCO Vertical VT 250 M (ISM) – Základní soustruh s poháněnými nástroji a přímým pohonem vřetena

EMCO Vertical VT 250 MY (ISM) - Základní soustruh s poháněnými nástroji, osou Y a přímým pohonem vřetena

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP