www.modernitovarna.com
Steute

Polohový spínač RF RC 10 s rádiovou komunikací a magnetickými spínacími prvky

Spínače RF RC 10 se všemi jejich přednostmi jsou nyní k dispozici i v bezkontaktním provedení s magnetickými spínacími prvky.

Polohový spínač RF RC 10 s rádiovou komunikací a magnetickými spínacími prvky
Ačkoliv je polohový spínač RF RC 10 „Wireless Cube“ na trhu ještě stále novinkou, již se osvědčil v mnoha různých úlohách. Většina z nich má jedno společné: spínače se instalují v obtížně dostupných místech. Právě spínače RF RC 10 jsou pro takové úlohy přímo předurčeny, protože jsou zaprvé velmi kompaktní, zadruhé velmi robustní a zatřetí nepotřebují kabel, protože signál vybavený spínacím prvkem je do přijímače přenášen bezdrátovým přenosem.
Nyní jsou tyto spínače k dispozici i s magnetickými spínacími prvky. Společnost steute vyvinula novou variantu spínače RF 10, který pracuje na principu bezkontaktního magnetického spínání. Spínač je kompaktní a robustní; velká spínací vzdálenost zaručuje spolehlivou funkci ve všech druzích úloh. Dosah spínače je typicky 150 m ve venkovním prostředí a 30 m v budovách.
Baterie má takovou kapacitu, že v obvyklých případech není nutná její výměna po celou dobu životnosti zařízení. A když už je třeba baterii vyměnit, je to stejně snadné jako u těch běžných a není třeba ani žádné speciální nářadí. Údržba spínače je proto naprosto jednoduchá.
Kromě kompaktního provedení a jednoduché montáže má spínač ještě další přednosti: dlouhou životnost a velkou frekvenci spínání, až 1 800 spínacích cyklů za hodinu. Vzhledem k těmto vlastnostem jsou spínače „Wireless Cube“ v obou svých variantách, s odpruženým plunžrem nebo s magnetickým spínacím prvkem, ideální pro instalaci v obtížně dostupných a prostorově omezených místech strojů a zařízení ve všech oblastech průmyslové automatizace.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP