www.modernitovarna.com
FAULHABER GROUP

2232/2250...BX4 CSD/CCD

Nejmenší bezkartáčový motor na světě s integrovaným ovladačem pohybu

2232/2250...BX4 CSD/CCD
Velice dobře známá rodina BX4 bezkartačových DC servo motorů přivítala nového člena. Modul měří pouhých 22mm a tím pádem je motor 2232/2250...BX4 CSD/CCD nejmenším motorem s integrovaným ovladačem pohybu na světě. V takto malém pouzdře jsou implementovány všechny vlastnosti a výhody BX4 technologie : dlouhá životnost, vysoký kroutivý moment, bez jakýchkoli adhesivních přísad. Tyto vlastnosti jsou ideální pro použití v robotice, automatizaci, medicíně, letectví a ve speciálních strojích.

Pohony jsou založeny na prověřených řídících systémech společnosti FAULHABER. Lze je použít v široké škále aplikací a to hlavně díky jejich velikosti, uniformní konstrukci a vhodnosti pro různé typy převodovek. Pohony jsou vybaveny rozhraním RS-232 a CAN a konfigurují se pomocí programu FAULHABER Motion Manager 4.4. Další vlastnosti nových pohonů je předurčují pro použití v těžkých podmínkách. Mají široký rozsah provozních teplot od -25 do 85 °C, teplotně nezávislý stálý proud do 0.69A a volitelně konfigurovatelné otáčky v rozsahu od 5 do 8000 rpm. Jednotky také mohou být vybaveny specifickým softwarem na přání zákazníka.

Všechny produkty jsou vybaveny integrovanou elektronikou pro automatickou kontrolu maximálních otáček a proudu a to kvůli ochraně motoru a elektroniky. Volitelně lze motor a elektroniku napájet ze dvou nezávislých napájecích zdrojů.

Nové pohony jsou dostupné ve dvou velikostech (32 a 50 mm) s napájením 24 V DC. Inovované prdukty mají výjmečné vlastnosti jako např. extrémně rovnou křivku kroutivého momentu a rychlosti a excelentní hodnotu pracovního momentu od 18 do 35 mNm.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP