www.modernitovarna.com
STAHL

Yodalex : akustické a visuální signály v nebezpečném prostředí

Řada Yodalex společnosti R. STAHL obsahuje široké spektrum signalizačních zařízení pro nebezpečné prostředí, jako je např. všesměrová siréna Y06, maják V6, nebo kombinovaná jednotka YL6. Všechna zařízení mají hliníkové pouzdro s krytím IP66 a povrchem odolným proti ohni. Tyto vlastnosti chrání zařízení proti vznícení (»ex d»).

Yodalex : akustické a visuální signály v nebezpečném prostředí
Siréna Y06 má maximální výstupní zvukový výkon 110dB na metr s možností výběru 32 mezinárodních rozpoznávacích tonů, které lze snadno nastavit pomocí DIL přepínačů přímo na zařízení. Maják vydává 5 Joulové záblesky vysoké intenzity rychlostí 1 Hz a lze vybrat ze 7 různých barevných provedení. Kopule je vyrobena z intumescentního polykarbonového materiálu, která je dále chráněna ocelovým krytem. Kombinovaná jednotka YL6 nabízí unikátní design a navíc plně integrovanou sirénu i maják do jednoho zařízení. Toto odlehčené, cenově výhodné zařízení produkuje jak zvukové tak světelné signály a navíc je k instalaci potřeba jen minimum času.

Zařízení jsou certifikovány dle ATEX a IECEx pro použití v zónách 1, 2, 21 a 22 s výskytem plynu a prachu. Vyrábí se jak s napájením 24 a 48V DC, tak se střídavým napájením 115 nebo 230 V AC. Volitelně mohou být zařízení aktivovány pomocí telefonního hovoru. Všechny produkty Yodalex splňují jak evropské tak severomerické standardy (UL, kandaský CUL, ATEX, IECEx, ruský GOST-R) a ktomu ještě certifikaci na globální úrovni.

Ilustrace :
řada Yodalex signalizačních zařízení pro nebezpečné prostředí:
siréna, kombinovaná jednotka a maják společnosti R. STAHL

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP