www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Univerzální čtečka kódů MAC335

Kompaktní univerzální čtečka čárových kódů MAC335 společnosti Pepperl+Fuchs dokáže snímat všechny běžné 1D a 2D kódy v širokém rozsahu vzdáleností bez potřeby mechanických úprav a přídavné optiky. Užitečné vlastnosti, jako je např. podpora JavaScriptu, vysoké rozlišení, krytí IP65 a intuitivní konfigurace pomocí Vision-Configurator operating software, předurčují tuto čtečku pro použití v mnoha průmyslových aplikacích.

Univerzální čtečka kódů MAC335
MAC335 je universální stacionární čtečka kódů, která si poradí jak s 1D, tak 2D kódy (25 různých symbolik). Jedná se o ekonomicky výhodnou kompaktní čtečku určenou pro stacionární čtení. Čtečka MAC335 dokáže spolehlivě přečíst kódy ve vzdálenosti od 20mm do 300mm a v praxi to znamená ušetřit místo a peníze za případnou korekční optiku či další zařízení. Vysoké rozlišení 1.3 megapixelu umožňuje číst jak malé, tak větší kódy bez nutnosti změny nastavení čtečky. Díky JavaScriptu, který je pro tento sektor trhu unikátní, lze tuto čtečku prakticky zakomponovat do jakékoli aplikace a velkou část výpočtů provést přímo ve čtečce samotné. Např. v aplikaci, kde se na montážní lince pravě vyrábí motor, který patří do daného automobilu a podle toho se zvolí výrobní proces, apod. V podstatě to znamená, že v určitých případech není nutný řídící systém nebo PC, jelikož se podstatná či úplná část výpočtu provede přímo ve čtečce.

Aby bylo možné konfigurovat všechny čtečky Pepperl+Fuchs jednoduše, bylo vyvinuto standardní operátorské rozhraní Vision-Configurator. Pomocí tohoto programu lze zcela intuitivně konfigurovat všechny parametry čtečky a mimo jiné zobrazovat načtené kódy. Parametry čtečky MAC335 lze také nakonfigurovat pomocí načtení ovládacích maticových kódů bez použití konfiguračního programu. Čtečka MAC335 má robustní provední, krytí IP65 a lze jí proto nasadit v tvrdých průmyslových podmínkách.

Obrázek: Kompaktní čtečka MAC335 s podporou funkcí JavaScriptu

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP