www.modernitovarna.com
BRADY

Efektivní sledování inspekcí, uzávěr a oprav přírub

Společnost Brady Corporation vyvinula novou, vysoce viditelnou a spolehlivou visačku na příruby s oddělitelnými komponenty, s jejíž pomocí lze snadno sledovat různé fáze uzávěr a inspekcí přírub, testování prosakování a oprav.

Efektivní sledování inspekcí, uzávěr a oprav přírub

Vysoce viditelné a efektivní
Díky celobarevné škále a vysokému rozlišení zajišťují nabízené visačky na příruby maximální viditelnost. Navíc je lze ve všech ohledech přizpůsobit na míru pro co nejefektivnější použití při různých příležitostech. Počet komponent visačky je adaptabilní podle počtu fází inspekce nebo opravy. Pro snadné odtržení a efektivní sledování různých fází inspekce a opravy je lze perforovat. Visačka na příruby společnosti Brady může obsahovat informace na obou stranách a díky tisku s vysokým rozlišením také instruktážní kresby. Každá visačka je dodávána s vyseknutou dírkou pro snadné upevnění k přírubě nebo k jinému použití na pracovišti.

Lepší čitelnost při tisku přímo na pracovišti
Na novou visačku na příruby od společnosti Brady můžete psát a v případě finalizace tisku přímo na pracovišti pomocí tiskárny BradyPrinter i7100 nabízí lepší čitelnost. Tiskárna umí rozeznat i visačky na míru a podle potřeby precizně vyplnit jakákoli volná pole v návrhu konkrétními informacemi o přírubě, pracovišti či jiné údaje. Tisk informací na visačku vede k lepší čitelnosti a spolu s vynikající odolností vůči chemikáliím zvyšuje spolehlivost tolik důležitou pro bezpečnost na pracovišti.

Neobyčejně spolehlivá
Nová visačka na příruby je vyrobena ze spolehlivých materiálů na etikety a visačky společnosti Brady určených pro průmyslové použití. Díky své odolnosti vůči celé řadě chemikálií a mazadel si uchovává čitelnost a zvyšuje spolehlivost. Visačka na příruby je dostatečně pevná, aby nedošlo k náhodnému odtržení komponent.

Na webu společnosti Brady si můžete vyzkoušet vzorek pro konkrétní prostředí, jako je to vaše.

Efektivní sledování inspekcí, uzávěr a oprav přírub

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP