www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Rozšíření portfolia produktů o výrobky značky Walsall

K hlavním cílům společnosti Pepperl+Fuchs v oblasti dodávek systémů patří dokázat v co nejkratším čase odpovědět na požadavky po automatizační technice vhodné do prostředí s nebezpečím výbuchu. Jedním z kroků na této cestě byla také akvizice společnosti Walsall Ltd.

Rozšíření portfolia produktů o výrobky značky Walsall
Interface, jednotky vzdálených I/O a fieldbus komponenty od společnosti Pepperl+Fuchs tvoří základ systémů navržených podle požadavků zákazníka. Zejména pak od řídicích systémů v rozváděčích až po distribuované stanice propojené průmyslovou sběrnicí. Tým techniků dohlíží na celý projekt od počáteční nabídky, přes inženýrské práce až po montáž a přejímku zákazníkem.

Aby společnost Pepperl+Fuchs GmbH rozšířila portfolio dostupných produktů, převzala firmu Walsall Ltd., která vyvíjí a vyrábí elektromechanické komponenty určené do prostředí s nebezpečím výbuchu. Hlavními produkty jsou kryty a uzávěry pro zařízení se zvýšenou bezpečností, jiskrově bezpečná zařízení a ohnivzdorná zařízení s certifikáty pro různá elektrická zařízení. Mnohé produkty lze navzájem kombinovat a vytvářet tak složitější systémy. Kryty a uzávěry jsou dodávány v široké škále materiálových provedení certifikovaných do prostředí s nebezpečím výbuchu. Walsall také vyrábí osvětlení, hlásiče, výstražné majáky, tlačítka nouzového vypnutí, hlavní nouzové vypínače a instalační příslušenství pro použití v prostředí s nebezpečím výbuchu.

Díky doplnění portfolia produktů nyní může Pepperl+Fuchs nabízet ještě ucelenější systémy, splňující požadavky projektu i přání zákazníka. Více informací zájemcům podá česká pobočka společnosti Pepperl+Fuchs.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP