www.modernitovarna.com
Seco Tools

Nová sklíčidla pro výkonné frézování (PMC) společnosti Seco zajišťují vysoký výkon obrábění

Společnost Seco Tools představuje nová sklíčidla pro výkonné frézování (PMC = Power Milling Chuck), která svou upínací silou a přenosem krouticího momentu konkurují hydraulickým držákům a tepelným upínačům Shrinkfit, a přispívají tak k maximálnímu výkonu obrábění. Sklíčidla pro výkonné frézování poskytují vyšší aplikační flexibilitu a efektivitu nákladů, přičemž pomáhají snížit skladové zásoby nástrojových upínačů.

Nová sklíčidla pro výkonné frézování (PMC) společnosti Seco zajišťují vysoký výkon obrábění
HQ_IMG_Power_Milling_Chuck.jpg

Sklíčidla PMC nabízejí 5mikronovou přesnost házení při vyložení 3xD. K dispozici jsou v průměru 20 mm (0,75") pro přímé upínání běžných válcových stopek a stopek Weldon a v průměru 32 mm (1,25") pro přímé upínání běžných válcových stopek. S použitím redukčních pouzder je možné do jednoho sklíčidla pro výkonné frézování upnout stopky nástrojů několika různých průměrů: běžné válcové, Weldon a Whistle Notch od 6 mm do 25 mm / 0,25 až 1,00". Sklíčidla PMC jsou vhodná pro operace frézování – hrubovací a dokončovací operace – ale také pro vrtání a závitování.

Sklíčidla pro výkonné frézování od společnosti Seco Tools nabízejí oproti standardním kleštinovým sklíčidlům řadu výhod. Konstrukce matice a jehlového ložiska vyvíjí extrémně velkou upínací sílu s minimální potřebnou utahovací silou / momentem oproti běžnému systému v kleštinových sklíčidlech.

Díky volitelným dorazovým šroubům pro vnitřní chlazení umožňují sklíčidla pro výkonné frézování vnitřní přívod chladicí kapaliny. Sklíčidla PMC nevyžadují žádné další náklady pro pomocná zařízení, jako např. tepelné či hydraulické jednotky.

Sklíčidla pro výkonné frézování jsou dostupná s připojením HSK-A, Seco-Capto™, DIN, BT, BT Taper-Face, ANSI a ANSI TF na straně stroje. Každé sklíčidlo obsahuje háček pro vytažení redukčního pouzdra, dorazový šroub (součástí DIN, BT a ANSI) a provozní pokyny.

Další informace o sklíčidlech pro výkonné frézování vám poskytne místní zástupce společnosti Seco, případně je naleznete na stránkách produktů sklíčidel pro výkonné frézování.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP