www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Průmyslové monitory Visunet DM navržené do extrémního prostředí

Firma Pepperl+Fuchs uvedla VisuNet DM, specificky zkonstruovaný monitory poskytující spolehlivý výkon a dlouhou životnost v náročných prostředích použití. Skutečný průmyslový monitor, plně šité na míru konkrétním požadavkům, s bezporuchovým chodem přes 550.000 hodin. VisuNet DM monitory nesoucí obé označení shody jak UL, tak i CE a jsou dostupné pro všeobecné užití nebo v I/Div 2 prostředí. K dispozici jsou jak dotykové obrazovky, tak i aktivní displeje.

Průmyslové monitory Visunet DM navržené do extrémního prostředí
VisuNet DM monitory jsou dostupné v10, 12, 15, 18 a 19 palcových velikostech a připraveny pro použité v rozsazích teplot od -10 do 60° C. Obsahují standardní VGA nebo NTSC (nebo PAL) vstup pro připojení PC nebo kamery. Dodatečně mohou být synchronizovány se standardním videem s rozlišením od 640x480 až do 1280 x 1024 v rychlostech snímáních od 60 do 75 Hz, bez zkresleného obrazu nebo blikání. VisuNet DM monitory jsou napájeny 12 V stejnosměrným proudem, izolují výstup tepla z monitoru a disponují maximální spolehlivostí a životností.

Rodina produktů firmy Pepperl+Fuchs je vyráběna pouze z odolných komponentů pro použití v průmyslu. Nejsou montovány žádné elektronické součástky běžné spotřeby, které by snižovaly výrobní náklady. Tento fakt odlišuje firmu od ostatních výrobců monitorů, kteří běžný LCD monitor zabalí do ocelového obalu a nabízí jako zařízení pro použití v průmyslu.

Splnění dalších náročných atributů dělá z monitorů zařízení vhodné pro náročné prostředí: vyšší množství ochranného kovu & instalace vedení, ochrana proti korozi, vnitřní přepážka vedení, pozlacené konektory, kotvící prvky, tlumení nárazů, jasnější zobrazovací světla (až 600 jednotek) a širší úhly zobrazení, atd...

Monitory Pepperl+Fuchs jsou dostupné s dotykovou obrazovkou. Buď UL 5-ti rezistentní - dotyková obrazovka vhodná pro obecné použití, tak i Ex – nebezpečné prostředí I/Div 2. K ovládání rezistentní dotykové obrazovky postačuí malá dotyková síla. To umožňuje obsluze používat přímo prst, či prst v rukavici, stylus, atd. Pro extrémnější prostředí je dostupný jiný tip dotykového monitoru. Kalibrace monitoru je též k dispozici. Monitory disponují jak USB, tak sériovým portem k připojení externího zařízení.

Jako přídavné zařízení lze zvolit tenký skleněný ochranný štít umístěný před dotykovou obrazovku, které ji chrání před odřením a poškrábáním. Tato skleněná vrstva také chrání před ničivými chemikáliemi a poskytuje ochranu před čelními dopady nebezpečných předmětů. Zpevněná dotyková obrazovka je na požádání zaměnitelná se standardní dotykovou obrazovkou.

K monitoru lze dodat celou škálu doplňků, jako např. 12 V DC adaptér, 12 v DC adaptér pro nebezpečné I/Div 2 prostředí, 5-ti DIN napájecí kabel, VGA analogový video kabel, USB kabel pro připojení externích zařízení, sériový kabel pro připojení externích zařízení, ochranný štít monitoru.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP