www.modernitovarna.com
TECHNIFOR

MR7000 – řešení pro značení a snímání

MR7000 je kompletní řešení pro hloubkové textové a kódové Data Matrix™ značení a Data Matrix™ kódové čtení. Což poskytne vysoce precizní značení shodující se se standardy, které vyžaduje kosmický, obranný, automobilový a další průmysl.

MR7000 – řešení pro značení a snímání
Zařízení MR7000 je ideální pro značení leteckých komponent, bezpečnostně-rizikových dílů a dílů s vysokou přidanou hodnotou. Preciznost vedení a použití elektromagnetických dotykových hrotů – tzv. stylusů poskytuje ideální kontrolu nad umístěním a síly jejich průniku do značeného materiálu. Zařízení také obsahuje ruční datový snímač kódu MatrixTM, propojený buď s PC nebo v uzavřené smyčce se sebou a umožňuje tak kontrolovat shodnost značení. Konečně, hloubkové označení nemůže být paděláno, jako například značení inkoustové.

Zařízení MR7000 je ergonomického tvaru a jednoduše použitelné. Oblast značení je o velikosti 100 x 120 mm, a v ose Z, která je motorizována, pak hodnota činí 280 mm. Ruční seřizování není třeba: elektromagnetický stylus vybavený dotykovým senzorem automaticky lokalizuje značený povrch a nastaví správnou pozici. Data jsou jednoduše uložena do zařízení a mohou být následně snadno exportována. Zařízení je dopředu naprogramováno (síla, text, atd.). Toto je vše v kompetenci dodavatele zařízení, obsluha pouze ovládá dané zařízení po uživatelské stránce.

K dispozici je široká škála doplňků. Otočná kruhová část systém MR7000 přemění na čtyřosé zařízení (osy X, Y, Z a rotace) - tato konfigurace nevyžaduje PC. Automatický zásobník se 160-ti pozicemi pak zaručuje, že úkony na zařízení mohou být zautomatizovány.

Technická podpora a zákaznický servis firmy TECHNIFOR je k dispozici ve víc než 30 zemí. Pro další informace navštivte www.gravotech.com.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP