www.modernitovarna.com
Seco Tools

Společnost Seco zvyšuje produktivitu díky novým větším břitovým destičkám pro frézování vysokým posuvem

Společnost Seco Tools představuje nové břitové destičky LP09 většího formátu, které byly navrženy pro použití s tělesy fréz programu Seco High Feed 2™ pro zvýšení produktivity a bezpečnosti procesů. Nové břitové destičky jsou určeny pro frézování vysokým posuvem a lze s nimi provádět operace čelního frézování, spirálové interpolace, drážkování, bočního frézování, frézování kapes i ponorného frézování, přičemž zvládají zpracování i přilnavých a obtížně obrobitelných materiálů, často používaných při výrobě forem a zápustek, v leteckém průmyslu či v ropném a plynárenském průmyslu.

Společnost Seco zvyšuje produktivitu díky novým větším břitovým destičkám pro frézování vysokým posuvem


HQ_IMG_LP09_Highfeed2_inserts.jpg

Nové břitové destičky LP09 rozšiřují stávající produktovou frézovací řadu High Feed 2™ a využívají vyšší pevnosti břitů v kombinaci se dvěma řeznými hranami na každé destičce. Díky zesílenému jádru tělesa frézy a vyššímu počtu zubů / břitových destiček na průměr lze snadno dosáhnout vyššího posuvu i většího úběru materiálu. Při frézování vysokým posuvem jsou třísky odváděny pomocí optimalizovaných drážek na tělesech fréz Seco High Feed 2™ velmi rychle a efektivně.

Obdélníkový tvar břitových destiček přispívá ve srovnání s tělesy pro čtvercové břitové destičky k delší životnosti nástroje a vychází vstříc možnosti konstrukce s malou zubovou roztečí. Lůžka v tělesech fréz zajišťují konzistentní a přesné polohování břitových destiček při výměně a silný středový šroub přispívá k jejich bezpečnému upnutí.

Pozitivní břitové destičky Seco Tools LP09 jsou dostupné v kompletním sortimentu tříd a geometriích D12, MD15, M13, ME08 a E08. Tělesa fréz High Feed 2™ LP09 jsou k dispozici ve velikostech od 25 mm do 100 mm (1,25–4,00 palce).

Další informace o břitových destičkách LP09 vám poskytne místní zástupce společnosti Seco, případně je naleznete na stránkách produktu s břitovými destičkami LP09.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP