www.modernitovarna.com
BRADY

Vyšší efektivita díky automatické identifikací kabelů

Průmyslová odvětví, která pracují s velkými objemy kabelů a vyžadují jejich sledovatelnost a identifikaci, mohou zvýšit efektivitu výroby díky kompletnímu a automatizovanému řešení identifikace kabelů společnosti Brady Corporation.

Vyšší efektivita díky automatické identifikací kabelů
10 sekund na kabel
Díky automatizovanému řešení identifikace kabelů společnosti Brady lze smršťovací bužírky a samolaminovací etikety aplikovat až o 10 sekund rychleji. V době, kdy je třeba při výrobě kabelů plnit požadavky na sledovatelnost a identifikaci, vám zařízení Wraptor A6500 ušetří čas díky své schopnosti vytisknout a nalepit samolaminovací etiketu kolem kabelu za 5 sekund. Pokud identifikujete kabely pomocí smršťovacích bužírek, může vám společnost Brady nabídnout aplikátor BSP45 Automated Sleeve Applicator, který dokáže bužírky sejmout z podkladu a aplikovat je na kabel pouhým zmáčknutím pedálu. Pomocí tiskárny BradyPrinter i7100 lze tisknout bužírky s velkou přesností. Tiskárna BBP72 Sleeve Printer navíc umožňuje tisk na obě strany bužírky současně.

Maximální spolehlivost
Pro maximální spolehlivost automatizovaných identifikačních řešení společnosti Brady jsou k dispozici speciální samolaminovací etikety a smrštitelné bužírky. Etikety a bužírky jsou vyrobeny z vysoce kvalitních materiálů a odolají náročným průmyslovým prostředím. Samolaminovací vinylová etiketa B-427 je odolná proti otěru, pohonným látkám, oleji i působení povětrnostních podmínek a dodává se v široké škále barev. Omotávací etiketa B-499 z nylonové tkaniny navíc odolává špíně, teplu, chladu i chemickým látkám. Obě tyto etikety lze bez potíží použít v zařízení Wraptor A6500. Pro BSP45 Sleeve Applicator společnost Brady doporučuje bužírky B-342, B-7646 a B-7641, které odolají motorové naftě, jsou bezkouřové a bezhalogenové. Optimální spolehlivost všech identifikačních materiálů byla testována pomocí standardních testovacích metod ASTM. Datové listy s technickými údaji jsou k dispozici na internetových stránkách společnosti Brady.

Vynikající podpora
Aplikace softwaru Brady Workstation dodávané s 30denní zkušební dobou slouží k usnadnění navrhování etiket a bužírek. Po vyzkoušení si stačí vybrat aplikace, které potřebujete. Mezi funkce patří přidání textu, symbolů, serializace, čárových kódů a další volby. Společnost Brady rovněž nabízí vynikající technickou podporu na základě na míru šitých servisních smluv, které kromě standardní roční záruky mohou zahrnovat instalaci a nastavení řešení v areálu zákazníka, preventivní údržbu, školení a rychlou odezvu.

Návratnost investice si můžete spočítat na webových stránkách společnosti Brady.
Vyšší efektivita díky automatické identifikací kabelů
Vyšší efektivita díky automatické identifikací kabelů
Vyšší efektivita díky automatické identifikací kabelů

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP