www.modernitovarna.com
ARC INFORMATIQUE

PcVue 9.0

Nová verze software PcVue společnosti ARC Informatique klade důraz na vyšší propojenost s novými protokoly, jako například integrace se BACnet (HVAC management) nebo WAGO-DALI Smart Generator. Nová verze 9.0 přináší významné inovace, jenž znamenají úsporu nákladů ve spotřebě energie v budovách a co ještě více, redukuje náklady při obsluze a monitoringu projektů.

PcVue 9.0
Software PcVue pochází z roku 1985 a nyní představuje systém, jenž vyniká svoji pokročilou ergonomikou a svými silnými objektově orientovanými nástroji. Vše značným způsobem zkracuje dobu vývoje a nasazení v řídicích aplikací v budovách, v nemocnicích, letištích, kancelářích, atd. Zkušenosti při vývoji a upgrade software PcVue čerpali odborníci firmy ARC Informatique od svých uživatelů, jenž představují přes 38 000 licencí.

Hned od samého počátku vývoje software PcVue 9.0 byl kladen důraz na otevřenost systému a integraci nových protokolů, především s BACnet (Building Automation and Control Network). Toho je především využíváno ve vícenásobných automatických systémech kontroly v budovách (HVAC, regulátory, atd.) Obsažený WAGO-DALI Smart generátor umožňuje kontrolu všech světelných zdrojů v budově a optimalizuje úrovně energetické spotřeby. Další část, CAD Smart generátor, umožňuje vytváření blokových schémat na základě dat z AutoCAD a poskytuje snadnější přístup k jejich řízení. Dále byl impletmetován systém Siemens Step 7TM Smart Generátor. Výměna konfiguračních souborů skrze FTP servery je napevno integrována v systému. Z FTP serveru mohou být jak čteny, tak i ukládány. Zvláště reporty mohou být přenášeny a zpřístupněny na síti automaticky.

PcVue 9.0 je jeden z prvních nástrojů na trhu, který je plně kompatibilní jak s platformami Windows 7, Windows Server 2008, a SQL Server 2008, ale samozřejmě i s Windows XP, Windows VISTA, a Windows 2003, což umožňuje uživatelům plnou návratnost již vynaložených investic.

PcVue V.9 dále vyniká významným zlepšením vedoucí k ergonomice a jednoduchosti použití:
-Single Sign-On Support. Umožňuje jednoduchou identifikaci uživatele během práce na PcVue, kdy je používán v prostředí Microsoft® Windows Terminal Server .
-FactoryLinkTM Smart Generátor činí ze systému PcVue jednoduchý nástroj. Stejně jako konverze veškeré grafiky (simulace, symboly a šablony) u posední verze FactoryLink Smart Generator umožňuje automatickou konverzi a prezentaci komunikačních objektů TCP
-CAD Smart Generátor slouží k importu CAD dat. Díky tomuto rozhraní systém umožňuje integraci CAD souborů (dwg, dxf) z programů AutoCAD® a skrze CAD Smart Generátor je spojovat s objekty PcVue. Příslušné simulace PcVue 9.0 tím vytvoří bitmapy statického obrazu společně s animovanými symboly a se všemi příslušnými proměnnými, navzájem přemístitelnými v blokových zdrojových výskytech.
-Grafické rozhraní The PcVue 9.0 také nabízí celou řadu rozšířených možností. Filtrování, třídění a analýzy upozornění nebo nastavení jsou po grafické stránce u verze V9 zobrazovány ještě přehledněji, než tomu bylo u verzí předchozích. Rozbalovací okna nyní podporují pokročilejší třídění požadovaných zobrazených údajů. Příslušná okna zobrazují hodnoty ve formátu dd:hh:mm:ss a tyto legendy umožňují snadnější analýzu naměřených hodnot. To vše po uživatelské stránce činí systém jednodušším.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP