www.modernitovarna.com
ARC INFORMATIQUE

PcVue 9.0

Nová verze software PcVue společnosti ARC Informatique klade důraz na vyšší propojenost s novými protokoly, jako například se vzdáleným systémem řízení SOFREL a Smart Generator Step7®. Nová verze 9.0 přináší významné inovace, jenž přestavují úsporu nákladů při monitoringu procesu čištění vody a její distribuci.

PcVue 9.0
Software PcVue pochází z roku 1985 a nyní představuje novou generaci balíku SCADA software, jenž vynikají svoji pokročilou ergonomikou a svými silnými objektově orientovanými nástroji. Vše značným způsobem zkracuje dobu vývoje a nasazení kontrolních aplikací nad příslušnými výrobními procesy a utilitami, bez ohledu na to, zda se jedná o montážní provozy, či chemické, farmaceutické nebo potravinářské oblasti, či dokonce infrastrukturu dopravní či přenosové soustavy. Zkušenosti při vývoji a upgrade software PcVue čerpali odborníci firmy ARC Informatique od svých uživatelů, jenž představují přes 38 000 licencí.

Hned od samého počátku vývoje software PcVue 9.0 byl kladen důraz na otevřenost systému a integraci nových protokolů. Především pak se vzdáleným systémem řízení SOFREL určeného pro úsporu nákladů při monitoringu procesu čištění vody a její distribuci. Dále byl impletmetován systém Siemens Step 7TM Smart Generátor. Výměna konfiguračních souborů skrze FT servery je napevno integrována v systému. Z FTP serveru mohou být jak čteny, tak i ukládány. Zvláště reporty mohou být přenášeny a zpřístupněny na síti automaticky.

PcVue 9.0 je jeden z prvních nástrojů na trhu, který je plně kompatibilní jak s platformami Windows 7, Windows Server 2008, a SQL Server 2008, ale samozřejmě i s Windows XP, Windows VISTA, a Windows 2003, což umožňuje uživatelům plnou návratnost již vynaložených investic.

PcVue V.9 dále vyniká významným zlepšením vedoucí k ergonomice a jednoduchosti použití:
-Single Sign-On Support. Umožňuje jednoduchou identifikaci uživatele během práce na PcVue, kdy je používán v prostředí Microsoft® Windows Terminal Server.
-FactoryLinkTM Smart Generátor činí ze systému PcVue jednoduchý nástroj. Stejně jako konverze veškeré grafiky (simulace, symboly a šablony) u posední verze FactoryLink Smart Generator umožňuje automatickou konverzi a prezentaci komunikačních objektů TCP .
-CAD Smart Generátor slouží k importu CAD dat. Díky tomuto rozhraní systém umožňuje integraci CAD souborů (dwg, dxf) z programů AutoCAD® a skrze CAD Smart Generátor je spojovat s objekty PcVue. Příslušné simulace PcVue 9.0 tím vytvoří bitmapy statického obrazu společně s animovanými symboly a se všemi příslušnými proměnnými, navzájem přemístitelnými v blokových zdrojových výskytech.
-Grafické rozhraní The PcVue 9.0 také nabízí celou řadu rozšířených možností. Modely a 3D symboly jsou nyní ukládány v textových formátech. Což znamená, že mohou být vygenerovány vně nástrojů, čímž se sníží celková doba nasazení a eliminují se i rizika s tím spojená. Filtrování, třídění a analýzy upozornění nebo nastavení jsou po grafické stránce u verze V9 zobrazovány ještě přehledněji, než tomu bylo u verzí předchozích. Rozbalovací okna nyní podporují pokročilejší třídění požadovaných zobrazených údajů. To vše činí systém jednodušší po uživatelské stránce.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP