www.modernitovarna.com
Seco Tools

Fréza Seco Double Quattromill® 22 zvyšuje produktivitu čelního obrábění

Nejnovější průlomové čelní frézy Double Quattromill® 22 výrazně zvyšují rychlost úběru materiálu a umožňují maximální využití plného frézovacího potenciálu obráběcího stroje. Nová fréza, určená pro hrubování a polodokončovací operace, je vybavena oboustrannými břitovými destičkami s osmi řeznými hranami umožňujícími dosažení velkých hloubek řezu, tedy vysoký řezný výkon při nízkých nákladech.

Fréza Seco Double Quattromill® 22 zvyšuje produktivitu čelního obrábění
HQ_IMG_Double_Quattromill_22.jpg

Fréza Double Quattromill® 22 je k dispozici ve verzích s úhlem nastavení ostří 45° (pro hloubky řezu až 9 mm/0,350") nebo 68° (hloubky řezu až 11 mm/0,430"). V porovnání s ostatními oboustrannými břitovými destičkami jsou destičky Double Quattromill® 22 schopné podstatně snížit řezné síly a odběr energie obráběcího stroje, čímž posilují stabilitu obrobku. Tyto břitové destičky se vyznačují vysoce pozitivními axiálními úhly čela, takže mají lehký řez a dosahují delší trvanlivosti břitů.

Dvě varianty úhlu nastavení ostří řadí frézu Double Quattromill® 22 do kategorie nástrojů pro snadné a ekonomické obrábění. Frézy se dodávají ve verzi s pevnými lůžky či v kazetovém provedení, se standardní nebo s malou zubovou roztečí, v metrických nebo palcových rozměrech. Společnost Seco také využívá svou novou technologii povrchové textury aplikované na povrch zubových mezer tělesa frézy Double Quattromill® 22, jež zajišťuje dokonalejší řízení utváření a odvod třísek a dlouhodobější výkon a odolnost povrchu nástroje.

Systém Double Quattromill® 22 nabízí tři řady geometrií břitových destiček v různých třídách řezných materiálů. Geometrie ME12 je určená pro obrábění vysoce legovaných a nerezových ocelí. Geometrie M12 je vhodná pro většinu obráběných materiálů. Geometrie M18 je první volbou pro ocelové a litinové obrobky vyžadující vyšší pevnost řezných hran.

Další informace o fréze Double Quattromill® 22 vám poskytne místní zástupce společnosti Seco, případně je naleznete na stránkách Seco věnovaných Double Quattromill® 22.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP