www.modernitovarna.com
BRADY

Odolné a uzpůsobené etikety pro automobilový průmysl

Spolehlivé etikety pro automobilový průmysl lze navrhovat s nejvyšší flexibilitou jakkoli je chcete. Etikety lze aplikovat na hladké, členité nebo olejové povrchy, jsou odolné vůči vlivu vysokých teplot, abrazi nebo chemických látek, a zůstávají čitelné, aby poskytovaly klíčové informace po celou dobu životnosti dané součásti.

Odolné a uzpůsobené etikety pro automobilový průmysl
Odolné a uzpůsobené etikety pro automobilové díly
Nová barevná technologie tisku společnosti Brady umožňuje tisknout menší, a přesto stále čitelný text, symboly a speciální znaky na její široký sortiment spolehlivých a vysoce přizpůsobitelných etiket. Tyto etikety dokáží odolávat chemickým látkám, agresivním kapalinám, extrémním teplotám a klimatickým vlivům a zůstávají čitelné a přilepené po celou dobu životnosti dané součásti. Nabízejí estetický vzhled a omak, který dokáže značku a související povědomí o kvalitě skutečně podtrhnout. Etikety s agresivním lepidlem společnosti Brady jsou vynikající např. pro identifikaci baterií a mnoho hladké, členité a olejové povrchy. Bezpečnostní a autentizační etikety mohou výrobcům pomoci při ochraně celosvětových dodavatelských řetězců před paděláním. Společnost Brady rovněž nabízí laserem označitelné etikety pro automatickou identifikaci na citlivých nebo nízko kontrastních površích, etikety z nehořlavých látek pro interiérové aplikace a širokou škálu etiket na automobilové díly pro identifikaci téměř jakékoli součásti

Zcela vytištěné nebo dokončované ve vašem závodě
Etikety se nabízejí zcela vytištěné a připravené k ruční aplikaci nebo k aplikaci podavačem etiket a stávajícím umísťovacím a připevňovacím strojem na automatizovaných výrobních linkách. Etikety lze rovněž částečně předtisknout a v závodech automobilové výroby doplnit o čárové kódy, data výroby nebo další informace pomocí tiskárny Brady. V automatizované výrobě k tomu lze použít tiskový aplikační systém BSP61 nebo průmyslovou tiskárnu etiket BradyPrinter i7100 a podavač etiket ALF14. Pokud se značkovací lasery již používají, společnost Brady nabízí pro zvýšení čitelnosti identifikace nebo ochranu citlivých povrchů vysoce kontrastní etikety označitelné laserem.

Lepší sledovatelnost a dodržování předpisů
Díky spolehlivým etiketám pro přesné sledování dílů a poskytování kritických bezpečnostních a provozních informací může automobilový průmysl dále zlepšovat sledovatelnost a dodržování předpisů o bezpečnosti a ochraně životního prostředí.

Další informace o odolných a uzpůsobených etiketách pro automobilový průmysl jsou k dispozici na webové stránce Brady.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP