www.modernitovarna.com
NSK

Společnost NSK Needle Bearing Poland obdržela od firmy Toyota Motor Europe cenu Supplier Award 2017

Společnosti NSK Needle Bearing Poland byla firmou Toyota Motor Europe udělena cena za dosaženou kvalitu Supplier Award 2017. Cena byla předána na setkání Toyota Motor Europe Annual Business Meeting 2018, které se konalo 27. března 2018 v muzeu historických automobilů v Bruselu (Belgie).

Společnost NSK Needle Bearing Poland obdržela od firmy Toyota Motor Europe cenu Supplier Award 2017
Obrázek 1. - Michal Kozub, vedoucí výroby a zajištění kvality společnosti NSK Needle Bearing Poland, přebral cenu od pana Kiyohito Morimoty, výkonného viceprezidenta pro výzkum a vývoj, výrobní technologie a nákup společnosti Toyota Motor Europe. © NSK
 
Každý rok se Toyota Motor Europe a vrcholní manažeři evropských dodavatelských firem ohlížejí za uplynulým fiskálním rokem. Ocenění Supplier Award 2017 za dosaženou kvalitu od Toyota Motor Europe je v pořadí již třetí takovou cenou, kterou dostala společnost NSK Needle Bearing Poland, a sice po úspěších v letech 2008 a 2014.  Ocenění je udělováno za dosažení vynikajících hodnot ukazatelů KPI (Key Performance Indicator), včetně podílu vadných na milión dodaných dílů (ppm, parts per million) – ukazatele, který je používán mnohými OEM. Mezi dalšími KPI vyhodnocovanými v rámci tohoto ocenění jsou záruční podmínky a vyřizování reklamací. Po intenzivní práci poroty bylo ocenění za rok 2017 uděleno společnosti NSK Needle Bearing Poland, která spolu s dalšími výrobními závody NSK dodává své produkty (zejména jehlová ložiska) firmě Toyota Motor Europe od roku 2005.
 
NSK vyrábí široký sortiment jehlových ložisek pro automobilový průmysl, včetně ložisek pro vahadla ventilů spalovacích motorů. Důležité parametry pro toto použití jsou malé tření a velká trvanlivost jehlových ložisek NSK, protože vahadlo musí přenášet sílu z vačky potřebnou pro otevírání a zavírání ventilů s velkou účinností a spolehlivostí.
 
Evropské výrobní závody NSK vyrábějí také sestavy klece s valivými jehlami pro použití v převodových mechanismech. Tyto sestavy, které nemají vnitřní ani vnější kroužek, přenášejí při malém radiálním průřezu velké zatížení. Je-li použito správné mazání, mohou díky unikátní kleci, která velmi přesně vede valivé prvky, pracovat i při velkých rychlostech. Navíc tvary klece i jehel mají optimální profil, který snižuje namáhání, umožňuje ložiskům pracovat i při malé nesouososti a prodlužuje jejich životnost. 
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP