www.modernitovarna.com
BRADY

Nová visačka na kabely pro hromadnou dopravu plně v souladu s normou EN-45545-2

Nová visačka B-348 společnosti Brady Corporation pro hromadnou dopravu splňuje požadavky na minimální emise dýmu a halogenů nejpřísnějších norem pro metro pro vozidla hromadné dopravy. Tato visačka, kterou lze vytisknout na pracovišti i v terénu, je praktickým řešením pro výrobce vozidel pro hromadnou dopravu na identifikaci silných kabelů a kabelových svazků.

Nová visačka na kabely pro hromadnou dopravu plně v souladu s normou EN-45545-2
Snadno identifikujte silné kabely a kabelové svazky
Nová visačka B-348 pro hromadnou dopravu společnosti Brady Corporation společnostem umožňuje označovat silné kabely a kabelové svazky v autobusech a drážních vozidlech pomocí kabelových visaček. Visačka se dodává v bílé a žluté barvě a je k dispozici ve 4 velikostech. Jedná se o doplnění bezhalogenové bužírky s nízkou kouřivostí B-7641 společnosti Brady, kterou lze používat k označení jednotlivých kabelů před svorkou.

Úplné dodržení požadavků pro metro
Stejně jako smršťovací bužírka B-7641 i visačka na kabely B-348 splňuje nejpřísnější požadavky norem pro metro. Visačka zcela splňuje požadavky na nízké emise dýmu a žádné emise halogenů, jak jsou popsány v normě EN-45545-2 „Požadavky na požární vlastnosti materiálů a součástí“, včetně bodu R-22 „interiér“ a R-23 „exteriér“ pro úroveň nebezpečí 3. Visačka pro hromadnou dopravu splňuje rovněž britskou normu BS6853.

Tisknutelná na pracovišti i v terénu
Pomocí stolní tiskárny lze na místě v jakémkoli podniku tisknout vysoké objemy visaček pro hromadnou dopravu, zatímco pro rychlé označení neidentifikovaných kabelů stejnými visačkami lze v terénu používat mobilní tiskárny společnosti Brady. Mezi tiskárny kompatibilní s visačkou B-348 patří mobilní tiskárny etiket, jako jsou BMP61 a BMP71, a stolní tiskárny, jako jsou BBP12, BBP33 a průmyslová tiskárna etiket BradyPrinter i7100.

Vzorky na vyzkoušení jsou k dispozici prostřednictvím internetové stránky Brady.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP