www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

VisuNet GMP: kontroling a monitoring v prostředí GMP

VisuNet GMP je sortiment produktů firmy Pepperl+Fuchs, který je přizpůsobený pro specifické požadavky farmaceutického, potravinářského a nápojového průmyslu. Produktové portfolio zahrnuje monitory, vzdálené monitory a počítače.

VisuNet GMP: kontroling a monitoring v prostředí GMP
Součástí produktového portfolia VisuNet GMP jsou jednoduché monitory, systémy vzdálených monitorů s Ethernet připojením k hostitelskému počítači, jakož i kompletní počítačové systémy. Pro monitory je k dispozici široká škála možností mechanického uchycení a dodávají se ve velkém spektru konfigurací, jako jsou systémy samostatných či dvojitých monitorů. Všechny modely používají 19 palcovou obrazovku, která je za příplatek k dispozici i v dotykovém provedení. Monitory jsou opatřené krytem z nerezového kovu v souladu s ochrannou třídou IP 65. Vzdálené monitory a počítače nabízejí RS232, PS/2, Ethernet, jakož i USB rozhraní.

Konstrukce špičkové produktové řady VisuNet GMP byla přizpůsobená pro použití v odvětví průmyslové biologie. GMP (Good Manufacturing Practice) definuje požadavky na kontrolu kvality výrobních procesů, které vydávají takové instituce, jakými je Evropská komise a americká FDA. Vybrané materiály, povrchy, tak i celková architektura těchto systémů jsou navržené tak, aby zabránily usazování nečistot a kapalin. Kromě toho je k dispozici podpora zahrnující bezpečné a snadné čištění, údržbu, kontrolu a opravy všech mechanických komponentů systému. Totéž pak platí pro procesy dezinfekce, pasterizace a sterilizace.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP