www.modernitovarna.com
Seco Tools

Nové hrubovací frézy Seco s vyměnitelnou čelní částí dodávají flexibilitu frézování s dlouhým dosahem

Společnost Seco Tools rozšířila svou populární řadu fréz T4-12 se zuby ve šroubovici o pět nových nástrojů pro ekonomické a všestranné hrubovací a polodokončovací operace. Přidáním tří metrických a dvou palcových rozměrů se z tohoto sortimentu stala ta nejúplnější řada fréz se zuby ve šroubovici s dlouhým dosahem a obvodově osazenými břitovými destičkami na trhu, která nyní pokrývá průměry od 40 mm do 100 mm.

Nové hrubovací frézy Seco s vyměnitelnou čelní částí dodávají flexibilitu frézování s dlouhým dosahem
HQ_IMG_Seco_Summary_2018.1_Helical_Square_T4_08_2.jpg

Nové frézy s dlouhým dosahem a upínacím rozhraním HSK-A100, navržené specificky pro výrobce z oblasti leteckého průmyslu, optimalizují operace bočního frézování. Frézy umožňují díky vyměnitelným čelním částem snadno aplikovat zakázková řešení a disponují také v případě poškození první řady lůžek možností nahrazení pouhé čelní části bez nutnosti výměny celého systému.
 
Frézy vynikají při operacích v přilnavých materiálech, jako jsou nerezové oceli a žáruvzdorné slitiny. Vysoce pozitivní geometrie břitových destiček, optimalizovaná pro lehký řez, zvyšuje životnost nástroje, zatímco obvodově osazené vícebřité destičky umožňují efektivní odvod třísek a dodávají nástroji stabilitu.

Další informace o kompletní řadě fréz T4-12 se zuby ve šroubovici s dlouhým dosahem a obvodově osazenými břitovými destičkami naleznete na stránkách www.secotools.com.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP