www.modernitovarna.com
ARC INFORMATIQUE

Systém pro správu budov PcVue v.8.2 SP1 Building Management System

Společnost RC Informatique oznamuje uvedení nejnovější aktualizace softwarové sady systému pro správu budov PcVue v.8.2 SP1. PcVue se vyznačuje tím, že sdružuje všechny parametry potřebné pro správu budov do jediného nástroje, a to včetně vytápění a klimatizace, osvětlení, zabezpečení, rozvodů nízkého napětí, požárních alarmů a dalších funkcí používaných v odvětví služeb, průmyslu, letišť a nemocniční zařízení. Zdokonalený PcVue V8.2sp1 obsahuje moduly pro optimalizaci energetiky budov a jako jediný na trhu má schopnost přímé aplikace souborů AutoCAD. Software PcVue je používaný v několika tisícovkách budov ve více než 20 zemích, jako například Airbus Industries, Paris Charles de Gaulle airport, Central China TV (Peking), nemocnice v Milanu a mnoha dalších.

Systém pro správu budov PcVue v.8.2 SP1 Building Management System
Vynikající vlastností servisního paketu PcVue v.8.2 SP1 je jeho schopnost optimalizace energetické účinnosti budov, které tím činí mnohem úspornějšími a ekologičtějšími. Samotný software zahrnuj protokoly nutné pro zpracování informací ze subsystémů spotřebovávajících energii: BACNet® (správa zařízení), Lonworks® (segmentování budov), Dali (regulace osvětlení v závislosti na hladině světla). Software zajišťuje nepřetržitou optimalizaci simultánního nebo jiného provozu jednotek HVAC (topení, ventilace a klimatizace), osvětlovacích systémů a slunečních clon a rozmístění energetických zdrojů (solární, atd.) podle aktuálních potřeb.

Modul Visual Manager se používá pro analyzování energetického managementu. Tento modul monitoruje nejenom primární a sekundární energii, ale také funkci zařízení ovlivňujícího měření.
Visual Manager může rovněž zvládnout jakýkoliv další „ovlivňující faktor“, stejně jako prognózy spotřeby. Uživatel tak může porovnat a analyzovat všechny informace týkající se sledování spotřeby energie; to se rovněž označuje jako targeting, neboli cílová spotřeba energie.
Nepřetržitý monitoring umožňuje rychlé měření a analýzu jakýchkoliv odchylek, a také výsledků opatření realizovaných k dosažení úspor. Modul rovněž obsahuje uživatelsky přívětivý webový plánovač sloužící jako pomůcka pro plánování úkolů: časy zapnutí/vypnutí topení, osvětlení daných prostor, atd.

Další novinkou v PcVue v.8.2 SP1 je poslední aktualizace nástroje Smart Generátor, který nyní může pracovat se soubory ve formátu AutoCAD®, což z něj činí jediný nástroj tohoto typu, který je plně kompatibilní s AutoCAD®. Při tvorbě kontrolní aplikace umožňuje modul Smart Generátor použití dat ze softwaru třetích stran, jako je Wago CoDeSys®, Schneider Electric Unity®, ISaGRAF, Siemens STEP7® či Echelon, a automatickou tvorbu rozhraní typu člověk-stroj (cílové modely, chování). Na základě schémat budov ve formátu AutoCAD® a informací samočinného kontroléru lze automaticky generovat modely záběrů kontrol a související cíle. Například výkres řídící jednotky ve formátu AutoCAD® lze přímo použít pro vytvoření dynamického objektu s možností propojení do řídícího programu. Software navíc umožňuje přímou integraci příkazů pro regulaci teploty. Tím se významně zkracují časy projekce a snižují rizika chyb.

Stejně jako předchozí verze, PcVue v8.2 SP1 obsahuje také správu výstražných hlášení (Advanced Alarm Management) s maskováním podle závislosti, flexibilní architektury (samostatné, klient/server, web klient, atd.), jakož i další funkce.
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP