www.modernitovarna.com
BRADY

Snadný tisk trvanlivého bezpečnostního značení pro větší bezpečnost a efektivitu

Nová tiskárna etiket a bezpečnostního značení S3100 společnosti Brady Corporation umožňuje uživatelům i v nezávislém režimu snadno tisknout širokou škálu spolehlivých bezpečnostních značek a etiket, a na vyžádání tak zvyšuje bezpečnost a efektivitu na pracovišti.

Snadný tisk trvanlivého bezpečnostního značení pro větší bezpečnost a efektivitu
Široká škála etiket a bezpečnostních značek
Nová tiskárna etiket a bezpečnostního značení S3100 nabízí uživatelům tisk různých bezpečnostních značek a etiket zvyšujících bezpečnost a efektivitu na jakémkoli pracovišti. Na tiskárně S3100 můžete kdykoli vytisknout vše, co potřebujete: bezpečnostní značky, značení podlah, etikety 5S, etikety pro štíhlou výrobu, etikety pro identifikaci regálů, dveří, schodišť, nádob, stolů a židlí i etikety CLP sloužící k identifikaci chemických látek.

Odolnost a trvanlivost

Tiskárna S3100 tiskne na průmyslové vinylové materiály společnosti Brady, které nabízejí odolnost vůči vnějším klimatickým vlivům 8 až 10 let, a na polyestery, včetně značení podlah ToughStripe. Bezpečnostní značky a etikety vytištěné na tiskárně S3100 lze použít jak v krytém, tak venkovním prostředí. Výborně se hodí k identifikaci ve velkých továrnách, uvnitř výrobních hal i v jejich okolí, ve skladech a logisticko-distribučních centrech. Materiály etiket a bezpečnostních značek společnosti Brady jsou vyrobeny tak, aby odolaly v průmyslovém prostředí. Jejich vlastnosti byly otestovány v souladu s mezinárodními testovacími metodami ASTM. Každý materiál etiket nebo bezpečnostních značek má svůj technický datový list.

Naprosto jednoduché použití
Ovládání nové tiskárny etiket a bezpečnostního značení S3100 je velmi snadné. Nabízí automatizovanou kalibraci i automatické nastavení materiálu etiket. Uživatel jen přijde k tiskárně a vytiskne bezpečnostní značky nebo etikety, které potřebuje. Výměna materiálů etiket je díky jednoduchému systému vkládání materiálů a odpovídajících barvicích pásek velmi snadná a rychlá a zabere méně než 20 sekund. Intuitivní uživatelské rozhraní s dotykovou obrazovkou nabízí řadu voleb pro různé typy bezpečnostních značek a etiket, a to i když je tiskárna v nezávislém režimu. Při připojení k počítači se volby pro různé typy bezpečnostních značek a etiket mohou ještě rozšířit pomocí aplikací Brady Workstation pro design etiket. Stáhnout si je můžete z webů společnosti Brady.

Specifikace tiskárny najdete na Snadný tisk trvanlivého bezpečnostního značení pro větší bezpečnost a efektivitu

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP