www.modernitovarna.com
Southco

NOVÉ VYSOCE ODOLNÉ AKTUÁTORY OD FIRMY SOUTHCO UMOŽŇUJÍ NA DÁLKU UVOLNIT NĚKOLIK PŘIPOJENÝCH OTOČNÝCH ZÁPADEK

Společnost Southco dále rozšiřuje svou úspěšnou řadu řešení otočných uzávěrů a uvádí na trh nové, vysoce odolné aktuátory s výklopným otevíráním, umožňující ovládat najednou několik uzavíracích bodů. Jedním aktuátorem je tak možné na dálku ovládat dvě připojené otočné západky.

NOVÉ VYSOCE ODOLNÉ AKTUÁTORY OD FIRMY SOUTHCO UMOŽŇUJÍ NA DÁLKU UVOLNIT NĚKOLIK PŘIPOJENÝCH OTOČNÝCH ZÁPADEK
Aktuátory Southco AC-20 a R3-22 jsou zhotovené z korozivzdorných materiálů, a proto jsou velmi vhodné pro použití ve venkovním prostředí, kde je vyžadována robustní konstrukce. Tyto aktuátory, které se dodávají v provedení s leštěným pochromovaným povrchem nebo černým práškovým lakováním, se vyznačují robustním výklopným ovládáním, tvarovaným tak, aby bylo dobře uchopitelné. Je možné je zabezpečit zámkem s klíčem a jsou vybavené bezpečnostní funkcí uzavření zatlačením.

Aktuátory AC-20 a R3-22 jsou ideálním řešením pro dveře a kryty, kde je požadováno na dálku ovládat několik připojených otočných západek. Například při otevírání rozměrného krytu na terénním vozidle může uživatel snadno uvolnit otočné západky na obou stranách krytu jedním aktuátorem. To velmi usnadňuje ovládání přístupu. V kombinaci s otočnými západkami R4 a kabely AC tvoří tyto aktuátory kompletní systém otočných uzávěrů, který umožňuje bezpečné a spolehlivé ovládání západek na dálku ve vnitřním i venkovním prostředí.

Cynthia Bartová, Global Product Manager firmy Southco, k tomu dodává: „Aktuátory Southco AC-20 a R3-22 s vysoce robustním provedením, odolným proti korozi, umožňují na dálku uvolnit několik připojených otočných západek najednou, a usnadňují tak přístup v náročných podmínkách.“

Pro více informací o kompletní řadě uzavíracích systémů s otočnými západkami R4 Rotary Latch prosím navštivte www.southco.com, kontaktujte nepřetržitou službu 24/7 oddělení péče o zákazníky na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., nebo volejte na číslo +44 (0)1905.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP