www.modernitovarna.com
NSK

Společnost NSK publikovala aktualizovaný katalog valivých ložisek Rolling Bearings

Uživatelé valivých ložisek z celé Evropy nyní mohou čerpat z nově aktualizované verze základního zdroje pro průmyslovou výrobu – revidovaného a aktualizovaného katalogu valivých ložisek Rolling Bearings od firmy NSK. Tento základní více než sedmisetstránkový průvodce technikou valivých ložisek je dostupný online jako elektronická kniha i v tištěné podobě.

Společnost NSK publikovala aktualizovaný katalog valivých ložisek Rolling Bearings
Obrázek 1. – Nejnovější katalog valivých ložisek Rolling Bearings je dostupný online jako elektronická kniha i v tištěné podobě

Valivá ložiska patří mezi základní součástí strojů, zařízení a mechanismů ve všech oblastech průmyslu. Společnost NSK dodává do celé Evropy tisíce různých typů ložisek, a téměř každý z nich je obsažen v nejnovějším katalogu Rolling Bearings. 

Uvnitř katalogu najdou nejen konstruktéři množství technických informací, včetně vysvětlení rozdílů mezi různými typy ložisek a popisu jejich vlastností, stejně jako kritéria výběru vhodného ložiska, založeného na parametrech jako jsou velikost, rychlost, přesnost, vůle, předpětí, tření, mazání, použité materiály atd. Navíc, jako součást aktualizace, nyní tabulky ložisek obsahují také informace o všech dostupných vysocevýkonných valivých ložiscích NSKHPS, stejně jako o ložiskových domečcích a speciálních produktech ze závodu Neuweg. Aktualizovány byly také referenční otáčky, které vycházejí z tepelných podmínek, pro válečková a kuželíková valivá ložiska.

Přístup k online verzi v podobě interaktivní elektronické knihy je ze stránek NSK www.nsk-literature.com).  K dispozici je samozřejmě i tištěná verze katalogu. Nový katalog je v současné době dostupný pouze v angličtině.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP