www.modernitovarna.com
NSK

Do NSK Academy byl zařazen nový výukový modul LAS-Set

Po loňském uvedení online školicí platformy NSK Academy (www.nskacademy.com) byl nyní na webové stránky přidán další výukový modul (tutoriál) AIP+: LAS-Set pro laserové ustavení hřídelí. Všechny speciálně připravené tutoriály NSK ukazují optimální způsoby, jak využívat inovativní nástroje údržby a servisu, které jsou nedílnou součástí firemního programu AIP+ Added Value Programme. Každý tutoriál nabízí průvodce správnou praxí péče o ložiska a vysvětluje, jak zajistit provozuschopnost strojů a jak ji udržovat.

Do NSK Academy byl zařazen nový výukový modul LAS-Set
Obrázek 1. - Videotutoriál LAS-Set AIP+ je nyní dostupný na NSK Academy

V
šechny výukové moduly NSK, které jsou dostupné registrovaným uživatelům NSK Academy, obsahují text přednášky, videoukázku a test, po jehož úspěšném vyplnění získá účastník certifikát. Videotutoriály uvádějí, jak nástroje AIP+ pomáhají zvyšovat trvanlivost ložisek a provozuschopnost strojů, stejně jako minimalizovat počet neplánovaných odstávek, snižovat náklady a omezovat hlučnost. Při montáži ložisek je prvořadým úkolem zajistit správné ustavení hřídelí, protože odchylky vyvolávají síly, které dodatečně působí na ložisko, vedou ke zvýšenému opotřebení, vibracím a nakonec mohou být příčinou i předčasného selhání ložiska.

Nejnovější tutoriál, který byl zařazen pro programu, LAS-Set, nabízí mnoho užitečných tipů, jak dosáhnout perfektního ustavení hřídelí během několika sekund. Obsahuje informace o tom, jak nastavit dvoupaprskové lasery v jednotkách upevněných na koncích obou hřídelí, na straně spojky a elektromotoru, pomocí upínacích V-bloků a řetězů.

Modul LAS-Set také uživatele provádí postupem vyhodnocení výsledků, instalace ustavovacích podložek, seřízení a opětovného přeměření, stejně jako možnostmi stažení protokolu o měření.  Vysvětleny jsou dokonce i úplné základy, tedy např. jak systém zapojit, jak spustit program, jak zadat rozměry a zkontrolovat stav měkké patky.

Tutoriály NSK určené pro ty, kdo chtějí vědět více o správné montáži a demontáži ložisek na hřídel (bez jejich poškození), ukazují, jak mohou technici navrhovat bezpečné a efektivní montážní postupy.

www.nskacademy.com

Do NSK Academy byl zařazen nový výukový modul LAS-Set
Obrázek 2.- Tutoriál LAS-Set od NSK nabízí mnoho užitečných tipů, jak během několika sekund dosáhnout perfektního ustavení hřídelí
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP