www.modernitovarna.com
Southco

NOVÉ DVOUSTUPŇOVÉ OTOČNÉ ZÁPADKY OD FIRMY SOUTHCO Z KOROZIVZDORNÉ OCELI JSOU VELMI ROBUSTNÍ A ODOLNÉ PROTI KOROZI

Společnost Southco rozšířila svou úspěšnou řadu otočných západek o novou verzi své populární západky R4-30 z korozivzdorné oceli. Otočná západka R4-30 Two-Stage Rotary Latch z vysoce pevné a korozivzdorné oceli má dvoustupňové uzavírání, které zabraňuje náhodnému otevření i ve velmi náročných podmínkách použití.

NOVÉ DVOUSTUPŇOVÉ OTOČNÉ ZÁPADKY OD FIRMY SOUTHCO Z KOROZIVZDORNÉ OCELI JSOU VELMI ROBUSTNÍ A ODOLNÉ PROTI KOROZI
Západky R4-30 Rotary Latch mohou být snadno umístěny pod kryt, a tak zůstává vnější povrch zařízení hladký, bez uzavíracích prvků – dveře nebo kryty se zavírají jednoduše zatlačením. Západky, které jsou nyní k dispozici v provedení z korozivzdorné oceli, jsou velmi robustní a vhodné i do náročných podmínek. Jsou ideální pro širokou škálu použití v průmyslu, včetně terénních vozidel, průmyslových strojů a dopravních prostředků. Navíc, západky R4 Rotary Latch mohou být použity jako součást kompletního systému v kombinaci s mechanickými aktuátory a kabely Southco.

Cynthia Bartová, Global Product Manager firmy Southco, dodává: „Západky R4-30 Two-Stage Rotary Latch z korozivzdorné oceli se vyznačují robustní konstrukcí s velkou odolností proti korozi, a proto jsou ideální volbou tam, kde jsou vystaveny náročným podmínkám. Zakrytované provedení západky usnadňuje konstrukci průmyslových zařízení a současně zvyšuje jejich zabezpečení.“

Pro více informací o kompletní řadě západek R4 Rotary Latch prosím navštivte www.southco.com, kontaktujte nepřetržitou službu 24/7 oddělení péče o zákazníky na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., volejte 610-459-4000 nebo svou poptávku odfaxujte na 610-459-4012.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP