www.modernitovarna.com
Seco Tools

Nové monolitní karbidové frézy zvyšují rychlost obrábění kolenních implantátů

Společnost Seco Tools uvádí na trh novou produktovou řadu, která představuje vůbec první specializovanou sadu nástrojů pro obrábění kolenních implantátů. Nový program řezných nástrojů Jabro® z monolitního karbidu, určený pro obrábění specializovaných dílů ve zdravotnictví, kombinuje různé obráběcí strategie, jako je například vysokorychlostní frézování, které umožňuje zkrátit cyklové časy na výrobu dílů až o 50 procent.

Nové monolitní karbidové frézy zvyšují rychlost obrábění kolenních implantátů
HQ_IMG_SNS_2017-2_Jabro_CoCr_JH770_12.jpg

Pokročilé substráty a optimalizované povlakování nástrojů zajišťují vynikající kvalitu obrobení povrchu, čímž výrazně snižují nebo dokonce zcela eliminují potřebu následných operací leštění nebo jemného dokončování. Tyto vlastnosti rovněž podporují vynikající stabilitu procesu a dlouhou životnost nástrojů.

Nová řada fréz Jabro pro obrábění dílů ve zdravotnictví využívá 9 pokročilých geometrií a zahrnuje celkem 39 nástrojů, přičemž většina z nich patří do řady Jabro Tornado pro vysokorychlostní obrábění. Každá geometrie je navržena pro konkrétní aplikace obrábění tibiálního lůžka a femorální části kolenního implantátu. A protože nové speciální nástroje vynikají v obrábění dílů vyrobených z materiálů CoCr (kobalt-chróm) a Ti6Al4V ISO-S12 (včetně využití 3D tisku), zvyšují výkon frézovacích operací i u dalších zdravotnických dílů, jako jsou kyčelní náhrady a kostní dlahy.

Další informace o frézách Jabro pro obrábění lékařských implantátů vám poskytne místní zástupce společnosti Seco, případně je naleznete na stránkách produktů Jabro.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP