www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Firma ecom představí systémy reálného času pro efektivní správu výrobních prostředků

Firma ecom, součást společnosti Pepperl+Fuchs, která se zabývá oblastí sledování výrobních prostředků a automatizační techniky v době digitální transformace, bude ve dnech 28. až 30. listopadu 2017 vystavovat na veletrhu SPS IPC Drives v Norimberku. V hale 7A, stánek 330, představí tento specialista na průmyslovou komunikaci, mobilní výpočetní techniku a zařízení do prostředí s nebezpečím výbuchu, jak mohou firmy implementovat řešení IIoT tak, aby jim to přineslo reálný užitek: včetně inovativních řešení pro lokalizaci objektů v reálném čase a efektivní, propojený management výrobních prostředků.

Firma ecom představí systémy reálného času pro efektivní správu výrobních prostředků
Expozice se soustředí zejména na hardwarové převodníky (beacon) pro Bluetooth Low Energy (BLE): Loc-Ex 01 pro zónu 1 podle ATEX/IECEx a Loc 01 pro zóny bez nebezpečí výbuchu. Beacony BLE jsou navržené speciálně pro provozy s rozsáhlými areály nebo pro nebezpečné prostory, kde spojují lidi, oddělení, výrobní prostředky a systémy. Kombinují digitální a fyzická data do jednotného prostředí podnikatelské inteligence a pomáhají utvářet kompletní hodnotový řetězec tak, aby byly redukovány náklady a simultánně se zvyšovala produktivita a efektivita.

Připojením malého modulu BLE beacon se výrobní zařízení stává inteligentním, lokalizovatelným objektem. Tímto způsobem je možné získávat libovolné informace, např. o teplotě nebo zaplnění nádoby, a dokonce reagovat na události, jako jsou stisknutí tlačítka, ozáření, otřes nebo změna pozice. Kromě informací o poloze jsou v reálném čase přenášena další dodatečná data s hodnotami lokálních proměnných. Navíc mohou být definovány vazby na okolí a alarmy, například jestliže hrozí kolize nebezpečných předmětů nebo má být nebezpečné zboží skladováno vedle sebe na jednom místě.

Standard Bluetooth 4.1 zajišťuje, že beacony jsou kompatibilní s populárními tablety a chytrými telefony certifikovanými pro použití v prostředí s nebezpečím výbuchu, jako Tab-Ex 01 a Smart-Ex 01. Společně s vhodnou aplikací tvoří ucelený systém pro jakoukoliv strategii digitalizace. BLE beacony jsou součástí nabídky bezdrátově komunikujících zařízení s certifikací do prostředí s nebezpečím výbuchu, která zahrnuje chytré telefony, tablety a periferní zařízení, stejně jako aplikace a jiný software. Návštěvníci získají ve stánku ecom a Pepperl+Fuchs přehled o ucelené nabídce Mobile Worker Ecosystem s širokým výběrem hardwaru a softwarových produktů od partnerských firem.
Firma ecom představí systémy reálného času pro efektivní správu výrobních prostředků

www.ecom-ex.com

 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP