www.modernitovarna.com
Steute

steute Meditec na veletrhu Medica 2017

Modulární nožní ovládací systém pro operační sály

steute Meditec na veletrhu Medica 2017
Společnost steute Meditec představí na veletrhu Medica novou řadu nožních ovladačů v modulárním provedení. Kryt ovladačů MFS-MED GP712 lze přizpůsobit různým ovládacím prvkům, jako jsou pedály, tlačítka, kolébkové spínače a joypady. Také počet ovládacích prvků na jednom ovladači může být různý.

Při návrhu nového multifunkčního nožního ovládacího systému přikládali konstruktéři velkou důležitost ergonomickému komfortu a přizpůsobení danému účelu. Ovládání je pohodlné díky plochému tvaru krytu a výborné taktilní zpětné vazbě nově vyvinutých kolébkových přepínačů a joypadů. Volitelný třmen ještě více usnadňuje ovládání tím, že umožňuje snadné ustavení systému do pozice ideální z hlediska obsluhy.

Jinou klíčovou vlastností systému je to, že jeho konstrukce je vhodná do prostředí s vysokými požadavky na hygienu: celý ovladač a všechny jeho ovládací prvky jsou velmi snadno čistitelné. Kryt utěsňují před vlivy prostředí silikonové manžety (třída krytí IP X8). Všechny ovládací funkce mohou být realizovány jako redundantní – to zaručuje vysokou úroveň funkční bezpečnosti.

Modulární konstrukce s jednotným krytem a ovládacími prvky přizpůsobenými požadavkům zákazníka splňují požadavky na dostupnost a krátkou dobu uvedení na trh při zachování vysoké kvality a spolehlivosti.

Ovladači řady MFS-MED GP712, které budou na veletrhu Medica představeny ve své premiéře, rozšířila firma steute svůj sortiment ovládacích systémů pro lékařské přístroje o nožní ovladače, které leží na půl cesty mezi řadou „Classic“ (standardní provedení ovladačů z katalogu) a „Custom“ (ovladače přizpůsobené požadavkům lékařských přístrojů).

steute Meditec na veletrhu Medica: hala 11, stánek J39

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP