www.modernitovarna.com
Seco Tools

Nová třída břitových destiček Seco MP2050 si poradí s vysokopevnostními a žáruvzdornými materiály

Společnost Seco Tools přichází s novou třídou břitových destiček MP2050 s optimalizovaným vyvážením houževnatosti a odolnosti vůči opotřebení, určenou zejména pro obrábění vysokopevnostních a žáruvzdorných materiálů. Tato třída, která byla původně vyvinuta speciálně k obrábění lopatek turbín pro energetický průmysl, vyniká rovněž v aplikacích pro leteckou výrobu, přičemž umožňuje snadno frézovat materiály, jako jsou austenitické a martenzitické nerezové oceli nebo titan.

Nová třída břitových destiček Seco MP2050 si poradí   s vysokopevnostními a žáruvzdornými materiály
HQ_IMG_SNS_2017-2_MP2050_06_With_Product_Background.jpg

Kompletně nový substrát destiček MP2050 a dodatečná úprava povlakování zvyšuje jejich schopnost zvládat vysoké teploty, které vznikají v oblasti řezu, přičemž účinně brání ulpívání třísek a výrazně eliminuje tvorbu nárůstků. Tím je zajištěna vysoká stabilita a předvídatelnost procesu. Kombinace spolehlivosti substrátu a odolnosti povlaku vůči opotřebení překoná nestabilní obráběcí podmínky, jako jsou přerušované řezy, dlouhá vyložení nástroje a nedostatečné upnutí. Tato třída rovněž snižuje náklady na nástroj díky delší trvanlivosti břitů a umožňuje zvýšit řezné parametry, a to zejména při obrábění za sucha.

Nabídka třídy MP2050 zahrnuje kruhové břitové destičky ve velikostech 10, 12, 16 a 20.
K dispozici jsou také břitové destičky pro vysoký posuv, břitové destičky pro rohové frézy Turbo, Square 6™ a Square T4 a také pro čelní frézy Double Octomill™.

Další informace o třídě MP2050 vám poskytne místní zástupce společnosti Seco, případně je naleznete na stránkách produktu MP2050.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP