www.modernitovarna.com
NSK

NSK uvádí aplikaci pro výpočet úspory nákladů určenou pro tablety, chytré telefony i PC

NSK uvádí novou aplikaci, která umožňuje uživatelům snadno a pro jakoukoliv oblast použití spočítat potenciální úsporu nákladů, jíž lze dosáhnout za celou dobu života zařízení při použití ložisek NSK. Aplikaci lze stáhnou do jakéhokoliv telefonu nebo tabletu Apple stejně jako do zařízení s operačními systémy Android či Windows nebo přímo do PC či notebooku.

NSK uvádí aplikaci pro výpočet úspory nákladů určenou pro tablety, chytré telefony i PC

Aplikace po stažení umožňuje přímo porovnávat náklady na pořízení, instalaci, údržbu, náhradu, odstávky atd. mezi různými stávajícími řešeními a řešeními s ložisky NSK.

Protože techničtí manažeři jsou vystaveni stále většímu tlaku, aby omezovali náklady s cílem zvyšovat zisk podniku, je pro ně důležité, aby byli schopni rychle spočítat celkové náklady TCO (Total Cost of Ownership) na komponenty ještě před jejich výběrem a pořízením. To je ovšem často problematické, protože po dobu života komponent je třeba brát v úvahu množství proměnných.

Specifikovat např. nákladově nejvýhodnější řešení uložení není jednoduché. Přímé srovnání počáteční ceny samotných ložisek může být jednoduché, ovšem ta nejlevnější ložiska často potřebují nejdelší dobu na instalaci, potřebují dodatečnou údržbu a jejich předčasné selhání může vést k odstávkám a následným nákladům na jejich výměnu. Vzhledem k relativně nízké ceně ložisek si mnoho lidí může myslet, že se s nimi nemusí zdržovat, ale Key Account Manager firmy NSK pro Evropu Tim Cains vysvětluje, že to může být drahý omyl.

„Ložiska hrají v zařízeních životně důležitou roli a jejich selhání vede téměř jistě k okamžité odstávce. Selhání ložisek navíc může způsobit poškození ostatních komponent, jež mohou být mnohem dražší. Výběrem ložisek, která spolehlivě pracují po co nejdelší dobu, jsou minimalizovány práce spojené s údržbou a servisem při neplánovaných odstávkách. Ve svých případových studiích můžeme poskytnout mnoho příkladů, kdy jsme ušetřili zákazníkům stovky a tisíce eur ročně jednoduše tím, že jsme ji doporučili vhodná ložiska a navrhli způsob jejich instalace.“

Aplikace s názvem Cost Saving Calculator App je součástí uceleného programu NSK určeného pro optimalizaci efektivity práce výrobců strojů a poskytování klíčových technických informací inženýrům a konstruktérům. Tento program NSK je známý pod názvem Added Value Programme, AIP. Je to způsob, jak zajistit, že se technické zkušenosti NSK propojí se znalostmi zákazníků z daného odvětví průmyslu, aby se vyřešily všechny technické problémy navrhovaného zařízení a v důsledku toho došlo k nárůstu jeho výkonnosti a spolehlivosti, jež nakonec vedou také ke zvýšení zisku.

Nová aplikace je dostupná na App Store Apple, Google Play nebo přímo na webových stránkách NSK Europe. Jednoduchým vyplněním údajů do několika specifikovaných polí může uživatel rychle porovnat náklady svého stávajícího řešení s řešením navrženým firmou NSK; toho porovnání lze v aplikaci uložit nebo je odeslat emailem vybranému příjemci. Všichni obchodní zástupci NSK umějí aplikaci sami velmi dobře ovládat, vysvětlit její funkci a mohou zájemcům pomoci při výpočtu potenciálních úspor.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP