www.modernitovarna.com
BRADY

Nový praktický nosič bezpečnostních zámků a visaček pro systém Lockout/Tagout

Systém Lockout/Tagout je vynikající postup, který zajišťuje bezpečnější zásahy do strojů izolací přívodu energie do strojních zařízení, na kterých se provádí servis. Společnost Brady uvádí na trh nový, vysoce praktický nosič bezpečnostních zámků a visaček, díky kterému mohou mít uživatelé zámky a visačky systému Lockout/Tagout vždy po ruce a mohu rychle odpojit zdroje energie, kdykoliv je to nutné.

Nový praktický nosič bezpečnostních zámků a visaček pro systém Lockout/Tagout
Zvyšte účinnost systému Lockout/Tagout
Nový nosič bezpečnostních zámků a visaček pojme až 12 bezpečnostních visacích zámků a klíčů, stejně jako uzavíracích spon a visaček, na kterých je uveden postup. K dispozici je ve 4 barvách a nabízí pohodlný a organizovaný způsob přenosu a skladování nástrojů systému Lockout/Tagout, který brání nesprávnému umístění zámků a spon. Nosič bezpečnostních zámků a visaček pomáhá zlepšovat bezpečnost na pracovišti i tím, že spolupracovníkům umožňuje mít před provedením servisu na strojních zařízeních po ruce nezbytná zařízení pro rychlou izolaci ovládacích bodů přívodu energie.

Vysoce praktický design
Nosič bezpečnostních zámků a visaček má unikátní a vysoce praktický design. Jediný nosič pojme až 12 visacích zámků a obsahuje pásek na klíče a spony k přenášení klíčů a zamykacích spon.  Chcete-li zdvojnásobit množství zámků, které lze pohodlně nosit v jedné ruce, lze 2 nosiče zámků a visaček společnosti Brady snadno držet zadní částí k sobě. Konstrukce rovněž uživatelům umožňuje připnout si jeden nebo více nosičů na opasek nebo je připevnit na stěnu pro skladování uzamykacích nástrojů.

Kompletní řešení
Společnost Brady nabízí kompletní řešení systému Lockout/Tagout, včetně zamykacích zařízení pro zajišťování jakýchkoliv ovládacích míst přívodu energie, průzkumů místa přívodu energie, psaní nejlepší praxe systému Lockout/Tagout, softwaru pro správu, postupů pro vizualizaci a tisk, širokého sortimentu trvanlivých visacích zámků a příslušenství systému Lockout/Tagout a včetně stínovaných tabulí, spon, skříněk na zámky a nosiče bezpečnostních zámků a visaček. Při správné realizaci umožňuje postup Lockout/Tagout a jeho nástroje bezpečnější zásahy do strojních zařízení díky jejich úplné izolaci od zdrojů energie.

Chcete-li získat další informace, kontaktujte společnost Brady na adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Nový praktický nosič bezpečnostních zámků a visaček pro systém Lockout/Tagout

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP