www.modernitovarna.com
Southco

NOVÉ KOMPAKTNÍ OTOČNÉ ZÁPADKY OD FIRMY SOUTHCO SE VYZNAČUJÍ PŘÍMÝM OVLÁDÁNÍM BEZ KABELU

Společnost Southco dále rozšiřuje svou řadu otočných západek o verzi R4-10 „Rotary Latch with Direct Actuation“. Nejnovější otočné západky Southco mohou být ovládány přímo tlačítkem nebo páčkovým ovladačem, bez nutnosti připojení kabelu nebo táhla. Pryž, jíž je potažen ovládací člen, zmenšuje hluk, který by mohl vznikat při ovládání mezi západkou a aktuátorem.

NOVÉ KOMPAKTNÍ OTOČNÉ ZÁPADKY OD FIRMY SOUTHCO SE VYZNAČUJÍ PŘÍMÝM OVLÁDÁNÍM BEZ KABELU
Západky R4-10 s přímým ovládáním jsou jednoduchým řešením pro zajištění přístupu v úlohách, kde je malá vzdálenost mezi otočnou západkou a aktuátorem. Konstrukce přímého ovládání přináší další výhody, protože umožňuje, aby aktuátor a rotační západka byly umístěny na opačných stranách stěny dveří.

Vzhledem ke kompaktní konstrukci zabírají západky R4-10 s přímým ovládáním jen minimální prostor v krytu, západka může být skrytá a poskytuje zvýšené zabezpečení. Tyto západky se vyrábějí z oceli se zvýšenou odolností proti korozi nebo z korozivzdorné oceli a jsou k dispozici s vestavěným tlumičem. Jsou vhodné pro širokou škálu úloh v různých prostředích a v různých odvětvích průmyslu. Otočné západky R4 navíc mohou být kombinovány s mechanickými nebo elektronickými aktuátory a kabely Southco do kompletního uzavíracího systému.

Cynthia Bartová, Global Product Manager společnosti Southco, dodává: „Nejnovější přírůstek do řady R4 Rotary Latch umožňuje díky přímému ovládání, bez kabelu, dosáhnout krátké vzdálenosti mezi západkou a aktuátorem při otevírání dveří.“

Pro více informací o kompletní řadě R4 Rotary Latch od firmy Southco prosím navštivte www.southco.com nebo napište na e-mail oddělení nepřetržité 24/7 služby zákazníkům This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., zavolejte na 610-459-4000 nebo pošlete poptávku faxem na 610-459-4012

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP