Prakab News

PRAKAB uvedl do provozu jednu z největších
fotovoltaických elektráren v Praze

Mohutná konstrukce stojí přímo na střeše její nové haly PRARENA 1 a s výkonem 1 MW se řadí k největším fotovoltaickým elektrárnám v Praze. Propojení kabelové výroby a fotovoltaiky bylo logickým krokem, protože i v tomto segmentu nacházejí produkty firmy uplatnění.

EATON News

Eaton představuje inovativní vícefázový pohon s nevídaným výkonem eVTOL

Společnost Eaton, která se zabývá inteligentním řízením energie, oznámila úspěšné dokončení 18měsíčního výzkumného a vývojového projektu zaměřeného na vývoj vícefázového pohonu odolného proti poruchám, který umožňuje bezpečnější a udržitelnější provoz elektrických letadel s vertikálním vzletem a přistáním (eVTOL).

OMRON News

OMRON vítá společnost Factbird jako partnera pro řešení v inovační síti OMRON

Společnost OMRON, globální lídr v oblasti průmyslové automatizace, s potěšením oznamuje, že se do inovační sítě OMRON jako partner pro řešení zapojila společnost Factbird, která poskytuje komplexní řešení výrobní inteligence pro zefektivnění procesů sběru a analýzy dat.

Southco

SOUTHCO PŘEDSTAVUJE NOVOU VYSOCE ODOLNOU ELEKTRONICKOU OTOČNOU ZÁPADKU R4-50 S INTEGROVANÝM SENZOREM

Společnost Southco představila novou elektronickou otočnou západku R4-50 Heavy-Duty s integrovaným senzorem a utěsněnou ovládací elektronikou, která rozšiřuje řadu otočných západek Southco o variantu nabízející zvýšené zabezpečení a dálkové ovládání přístupu pro náročná prostředí.

HMS Industrial Networks AB

HMS Networks a Red Lion Controls jsou partnerem pro rozšíření portfolia průmyslových informačních a komunikačních technologií

Společnost HMS Networks získala Red Lion Controls od společnosti Spectris Group Holdings Limited, čímž vytvořila jednotný subjekt, který může spolupracovat na společných strategiích a nabídkách produktů.

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP