Prakab News

PRAKAB uvedl do provozu jednu z největších
fotovoltaických elektráren v Praze

Mohutná konstrukce stojí přímo na střeše její nové haly PRARENA 1 a s výkonem 1 MW se řadí k největším fotovoltaickým elektrárnám v Praze. Propojení kabelové výroby a fotovoltaiky bylo logickým krokem, protože i v tomto segmentu nacházejí produkty firmy uplatnění.

EATON News

Eaton představuje inovativní vícefázový pohon s nevídaným výkonem eVTOL

Společnost Eaton, která se zabývá inteligentním řízením energie, oznámila úspěšné dokončení 18měsíčního výzkumného a vývojového projektu zaměřeného na vývoj vícefázového pohonu odolného proti poruchám, který umožňuje bezpečnější a udržitelnější provoz elektrických letadel s vertikálním vzletem a přistáním (eVTOL).

OMRON News

OMRON vítá společnost Factbird jako partnera pro řešení v inovační síti OMRON

Společnost OMRON, globální lídr v oblasti průmyslové automatizace, s potěšením oznamuje, že se do inovační sítě OMRON jako partner pro řešení zapojila společnost Factbird, která poskytuje komplexní řešení výrobní inteligence pro zefektivnění procesů sběru a analýzy dat.

Southco

SOUTHCO PŘEDSTAVUJE NOVOU VYSOCE ODOLNOU ELEKTRONICKOU OTOČNOU ZÁPADKU R4-50 S INTEGROVANÝM SENZOREM

Společnost Southco představila novou elektronickou otočnou západku R4-50 Heavy-Duty s integrovaným senzorem a utěsněnou ovládací elektronikou, která rozšiřuje řadu otočných západek Southco o variantu nabízející zvýšené zabezpečení a dálkové ovládání přístupu pro náročná prostředí.

HMS Industrial Networks AB

HMS Networks a Red Lion Controls jsou partnerem pro rozšíření portfolia průmyslových informačních a komunikačních technologií

Společnost HMS Networks získala Red Lion Controls od společnosti Spectris Group Holdings Limited, čímž vytvořila jednotný subjekt, který může spolupracovat na společných strategiích a nabídkách produktů.

NSK

Společnost NSK vyvíjí technologii pro diagnostiku degradace plastických maziv on-site

Společnost NSK vyvíjí jako první společnost na světě vysoce přesný způsob rychlé diagnostiky zbývající životnosti plastických maziv. Společnost poskytne toto řešení jako mobilní aplikaci, která uživatelům umožní provádět analýzu stavu maziva v ložiscích a mechanismech lineárního pohybu on-site. Tato inovativní schopnost sníží náklady potřebné na kontrolu a doplňování maziva a pomůže společnostem implementovat strategie údržby založené na stavu zařízení. Společnost NSK v současné době, před spuštěním nové aplikace, shromažďuje informace od zákazníků a jejich zpětné vazby.

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP